Meerdere titelkandidaten in 2e klasse A

post 1

Het gaat een mooie competitie worden in de 2e klasse A met meerdere titelkandidaten. Saestum vrouwen 2 is zeker kanshebber, oud-speelster van Saestum (Mirelle Jansen) is nu de coach en hoopt op een snelle terugkeer naar de landelijke klassen. Wartburgia VR 3, SC ‘t Gooi en Blauw Geel’55 zijn ook titelkandidaten. Mooie derby’s in deze klasse, twee clubs komen uit Ede, twee clubs uit Amsterdam en liefst drie clubs uit Utrecht. GJS is ook nieuw, zij gingen van de tweede klasse B naar de tweede klasse A. Hercules en Odysseus 2, beide uit Utrecht zijn nieuw, ARC, Delta Sports’95, Faja Lobi/KDS en VV De Meer kwamen vorig seizoen al uit in deze competitie. Klik hier voor het programma voor het nieuwe seizoen.

post 2

Het bericht Meerdere titelkandidaten in 2e klasse A verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!