Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Kwalificatiewedstrijden EK richting het einde

ek 2017Op 20 september weten we welke landen als groepswinnaars naar het EK gaan.

Nederland (gastland), Frankrijk, en Duitsland zijn al zeker van deelname.

Van de acht groepen is de tweede plaats van belang, de zes beste nummers twee van de acht groepen gaan rechtstreeks naar het EK, de twee landen met het minst aantal punten in de eindstand spelen een play-off wedstrijd tegen elkaar, zo kom je met Oranje erbij op totaal 16 landen.

De loting voor het EK is op 8 november. Gisteren werd de wedstrijd Noord-Ierland tegen Tsjechiƫ gespeeld in groep 6, beide landen moesten winnen om nog kans te maken op de tweede plaats, maar het werd 1-1. Bekijk hier de stand van zaken in de acht poules.

Het bericht Kwalificatiewedstrijden EK richting het einde verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *