Lucienne Reichardt wil slagen bij Ajax

lucienne

Een nieuwe speelster voor de Ajax Vrouwen. Trainer Ed Engelkes verwelkomde Lucienne Reichardt onlangs als stagiaire bij de selectie. De 25-jarige speelster is werkzaam als promovenda in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. Bij Ajax wil de oud-speelster van ADO Den Haag zich de komende tijd bewijzen.

Een tijdje terug ben ik in contact gekomen met de inmiddels naar Manchester City vertrokken Tessel Middag. Via haar heb ik toen zelf het initiatief genomen om contact op te nemen met trainer Ed Engelkes. Hij was erg positief en gaf me de kans om aan te sluiten bij de selectie. Nu loop ik tot december stage bij de Ajax Vrouwen, waar ik tegelijkertijd kan revalideren van mijn blessure om vervolgens de staf te overtuigen van mijn kwaliteiten. Hopelijk kan ik in december officieel aansluiten.’’ Klik hier voor het hele interview.

Het bericht Lucienne Reichardt wil slagen bij Ajax verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!