Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Girls Academy zoekt trainsters

girls klaarBen jij een enthousiaste speelster die ook ambities heeft om trainster te worden? Dan zijn wij op zoek naar jou! De Girls Academy Nederland, de voetbalschool voor meiden door meiden, is namelijk op zoek naar nieuwe trainsters voor de trainerspoule. Met enorme trots kijken we terug op afgelopen seizoen waarin vele goede stappen binnen Girls Academy Nederland zijn gemaakt. We kunnen dit in de praktijk goed terug zien in de ontwikkelingen die spelers, teams, clubs en trainers hebben gemaakt.

En daarom willen wij nu doorgroeien met nieuwe trainsters!

Heb jij interesse om als (techniek)trainster bij Girls Academy Nederland aan de slag te gaan? Of ben je benieuwd naar wat Girl Academy Nederland jou kan bieden? Meld je dan nu aan via onze website www.girlsacademynederland.nl/vacatures of stuur een mail naar info@girlsacademynederland.nl.

Het bericht Girls Academy zoekt trainsters verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *