Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Heerenveen heeft opnieuw keepster binnen

vischHeerenveen heeft in korte tijd wederom een nieuwe keepster binnengehaald. Na eerder rond gekomen te zijn met de Zuid-Afrikaanse international Roxanne Barker komt nu Alissa Visch over van hoofdklasse Be Quick’28. Aanvankelijk was het de bedoeling dat de sluitpost naar Amerika zou vertrekken, maar dat verhaal ging op het laatste moment niet door. Ze had zich al laten uitschrijven betreffende de overschrijvingsperiode zodat ze nu kan uitkomen voor Heerenveen. Heerenveen begint morgen met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen.

Het bericht Heerenveen heeft opnieuw keepster binnen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *