Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Met je team op de cover van een nieuw boek?

fotowedstrijd

Informatie over het boek:

Keeper gezocht is het tweede deel in de meidenvoetbalserie Het Meidenteam van Pieter Feller & Tiny Fisscher. Een superspannende serie voor alle meiden die voetbal serieus nemen.

Keepster Amy raakt geblesseerd en kan enkele weken niet in het doel staan. Het  meidenteam van FC Daalbergen heeft geen reservekeeper. Wie kan en wil Amy tijdelijk vervangen? Trainster Rosalie moet bedenken wie de beste vervangster is. Rosalie is al een tijdje tot over haar oren verliefd op Svetlana. Ze besluiten te gaan samenwonen en geven een knallend feest waar alle meiden voor worden uitgenodigd. Maar mogen ze er allemaal heen? De ouders van Maaike hebben bezwaren. Intussen duikt ook de mysterieuze jongen langs de lijn weer op. Wat wil hij toch? Is hij verliefd op een van de meisjes, of zit er iets heel anders achter?

Het bericht Met je team op de cover van een nieuw boek? verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *