Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Quick Boys kan verassen in de 2e klasse B

quick katwijk

tweede klasse bQuick Boys werd afgelopen seizoen ongeslagen kampioen en maakt haar debuut in de tweede klasse B. In Katwijk is het vrouwenvoetbal erg serieus genomen, de club kan verrassen komend seizoen. Barendrecht 3 is ook nieuw. Sportclub Monster gat ook debuteren in deze klassen, we zijn benieuwd.

RKAVV was aanvankelijk gedegradeerd via de nacompetitie, maar SVS trok zich terug, RKAVV zien we dus weer terug. UDO ook na een jaartje in de eerste klasse te hebben gespeeld, geldt ook voor Jodan Boys, maar deze club promoveerde vanuit de derde klasse weer terug waar ze ook thuishoren. VV Brielle, Oostkapelle, DSVP, RCL 2, en RVVH 2 zijn bekende clubs. Favorieten voor promotie zijn er niet, zeker zes clubs komen daarvoor in aanmerking. Zie hier het programma.

Het bericht Quick Boys kan verassen in de 2e klasse B verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.