Ambitieus Orion heeft er zin in

logo orionTweede klasser Orion oefent op 17 augustus tegen  Trekvogels, aanvang 19:45 in Nijmegen.

Inmiddels is de voorbereiding al in volle gang bij sv Orion om haar opwachting te gaan maken in de tweede klasse. Esmee Hendriks (RKHVV), Suze Meijer (Brakkenstein B1), Irene Mahler (Vianen Vooruit), Stephanie Preijers en Joyce Reichgelt (beiden Blauw Wit) zijn nieuwe speelsters bij Orion. Guusje Meeuwissen, Robin Pull ter Gunne, Steffie Kok en Laura Boers zijn gestopt om diverse redenen. Julia Kok, Janneke Bexkens en Sterre Schols zullen aankomend seizoen hun wedstrijden gaan spelen in de MA1 van Orion.

Het bericht Ambitieus Orion heeft er zin in verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!