Sterke clubs in de 2e klasse C

wolvega

Vandaag de tweede klasse C die erg sterk is met veel clubs die kampioen kunnen worden. De drie clubs die afgelopen seizoen waren gedegradeerd uit de eerste klassen treffen elkaar wederom. Genemuiden, AZSV en Bruchterveld gaan hoge ogen gooien. SVZW en OZC hebben nu ervaring in de tweede klassen, ook van deze twee clubs mogen we wat gaan verwachten. HZVV, Berkum en Klarenbeek Vr 2 zien we ook weer terug. Vier clubs zijn nieuw. Olde Veste komt uit de tweede klasse D, Juliana’32 uit Hengelo, SV Nieuwleusen en FC Wolvega debuteren op dit niveau. FC Wolvega kijkt uit naar het nieuwe seizoen, handhaven is het doel. Het programma zie je hier.

Het bericht Sterke clubs in de 2e klasse C verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!