Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Het nieuws van dinsdag 9 augustus

duel btv-ter leedeWe kregen nog oefenuitslagen binnen van afgelopen weekend. De uitslagen van Fortuna’54, DSE en VV Bavel staan er op, zie hier.

Buitenveldert 2 tegen Ter Leede 2 eindigde maandagavond in 0-5

Gilanne Louwaarts keert terug bij Saestum, zij gaat Jong Saestum, het derde elftal trainen, en dat is goed nieuws voor de club uit Zeist.

Nog steeds geen programma op voetbal.nl voor de clubs uit de tweede klasse F. Ook niet de vermelding dat DUNO de 13e club is, we wachten het maar af, maar het duurt wel erg lang!

Met ingang van dit seizoen vraagt FC Twente toegang voor alle officiële wedstrijden. De eerste officiële wedstrijden zijn de kwalificatiewedstrijden in het voorrondetoernooi van de UEFA Women’s Champions League. Voor €2,50 is er al toegang tot de duels tegen Ferencvarosi, Hibernian en Konak Belediyespor. Met een seizoenskaart is er toegang tot alle wedstrijden in het seizoen 2016-2017.

Op www.fctwente.nl/fctwentevrouwenticketing alle info en de mogelijkheid kaarten te bestellen.

Seizoenskaarten

Voor slechts €45,- is er toegang tot alle duels in de UEFA Women’s Champions League, Eredivisie Vrouwen en KNVB Beker. Liever een tribuneplaats? Voor €75,- is er een tribuneplek bij alle wedstrijden.

Losse kaartverkoop (alle duels in het kwalificatietoernooi UWCL, competitie en KNVB Beker)

Staanplaats €3,-
Tribuneplaats €5,-

Groepskaarten

Voor groepen vanaf 10 personen is er een groepstarief voor staanplaatsen. Een los wedstrijdkaartje kost dan geen €3,00 maar €2,50.

Online & aan de kassa

Seizoenskaarten kunnen alleen online besteld worden. Losse wedstrijdkaarten kunnen online en aan de kassa op de dag van de wedstrijd gekocht worden.

Het bericht Het nieuws van dinsdag 9 augustus verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *