Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

FC Twente wint met ruime cijfers

media twentew

FC Twente heeft dinsdagavond bij DSVD in Deurningen met grote cijfers van Eldenia gewonnen. Na een 4-1 ruststand door goals van Renate Jansen, Danique Kerkdijk, Ellen Jansen en Lineth Beerensteijn won de ploeg van Tommy Stroot met liefst 9-1 het oefenduel. In de tweede helft waren achtereenvolgens Maruschka Waldus, opnieuw Beerensteijn, Jill Roord, Zoï van de Ven en Cheyenne van den Goorbergh trefzeker.

Vrijdag 12 augustus speelt FC Twente om 16.00 uur in Warendorf tegen Werder Bremen, dat in de 2. Bundesliga speelt.

De eerste officiële wedstrijd is op dinsdag 23 augustus om 18.30 uur tegen het Hongaarse Ferencvarosi bij de start van de kwalificatietoernooi van de UEFA Women’s Champions League. Kijk opwww.fctwente.nl/uwcl voor alle info over het toernooi.

Het bericht FC Twente wint met ruime cijfers verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *