Mooie oefenoverwinning voor Jong ADO Den Haag

hans van heterenjong ado vrouwenJong ADO Den Haag heeft vanmiddag de oefenwedstrijd tegen het Noorse Rosenborg BK met 4-0 gewonnen. Nance van der Meer scoorde na 25 minuten 1-0 door de bal diogonaal in het doel te schieten. Nog geen twee minuten later scoorde zij weer op aangeven van Chasity Grant.

Na de rust werd het 3-0 door een strafschop benut door Annouk Boshuizen omdat Shanique Pessing onderuit werd gehaald. Annouk Boshuizen maakte ook de 4-0. Een mooie overwinning voor de Haagse talenten die debuteren in de Topklasse met een uitwedstrijd tegen Eldenia onder leiding van de nieuwe trainer Hans van Heteren (foto).

Het bericht Mooie oefenoverwinning voor Jong ADO Den Haag verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!