Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Schrijf je in voor de ADO Den Haag Academie

ado academi

Sinds het seizoen 2012-2013 beleven vele meiden een hoop plezier met de trainingen en wedstrijden van de ADO Den Haag Vrouwenvoetbal Academie. Kwalitatief hoogstaande trainingen gericht op de individuele ontwikkeling, gecombineerd met een hoop voetbalplezier maken deze activiteiten tot een waar succes! Het merendeel van onze deelneemsters komt iedere cursus weer terug. Niet alleen aan de speelsters is gedacht maar ook voor de keepers is er een speciale Keepers Academie. Schrijf je hier in voor de ADO Den Haag Vrouwenvoetbal Academie!

Het bericht Schrijf je in voor de ADO Den Haag Academie verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *