Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Bernardus kon wel eens verrassen

bernardus blij

tweede klasse fVorig seizoen schreven we het ook al, maar opnieuw gaat OJC Rosmalen mee doen om het kampioenschap. HRC’14 heeft trainer Dingo Timisela voor de groep staan, ook deze club gaat hoge ogen gooien. VV Baardwijk en Antibarbari moeten toch ook bovenin gaan eindigen in een competitie met geen 12 maar 13 clubs. Vier bekende clubs zien we weer terug, Floreant, SC ‘t Zand 2, SEP en Viola. VV Bavel vrouwen 2 is weer terug na een jaartje derde klasse, geldt ook voor SV Charlois en Bernardus. Laatstgenoemde kan verrassen, de nieuwe aanwinsten kunnen het verschil maken voor deze leuke club. VV Gilze en DUNO maken hun debuut in de tweede klasse waar het competitieprogramma gisteren bekend is gemaakt.

Het bericht Bernardus kon wel eens verrassen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *