Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Hart voor je club? Doen dan mee met SO! Sport

hartAls lid of supporter kun jij extra inkomsten verdienen voor jouw club. Dat doe je door de SO! Sport App te installeren op je telefoon en naar advertenties te kijken wanneer je op je club bent.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Leden en supporters zoals jij kunnen de SO! Sport App downloaden en elke keer als op je sportclub komt ontvang je één advertentie op je mobiele telefoon. Met elke advertentie die je bekijkt, rinkelt de kassa op je club. Deel je de advertentie ook nog op je sociale media dan kan de beloning nog hoger uitvallen wanneer ook je vrienden klikken.

Meedoen is vrijblijvend, voor zowel deelnemers als clubs en natuurlijk helemaal gratis. Hoe meer leden en supporters deelnemen, des te hoger zijn de inkomsten voor jouw sportclub. Een deelnemer kan wel tot zo’n €15 per week voor zijn club verdienen.

soTo good to be true?

Het lijkt misschien te mooi om waar te zijn. Maar het achterliggende idee is eigenlijk heel logisch. Sporters en supporters zijn namelijk een interessante doelgroep voor grote adverteerders. Maar adverteerders kunnen moeilijk met elke afzonderlijke vereniging afspraken maken, dat zijn er namelijk zo’n 25.000 in Nederland!

SO! Sport benadert heel veel sportclubs en bundelt deze in één groot reclame-netwerk. Hierdoor wordt het voor adverteerders mogelijk om via één kanaal sporters en supporters te bereiken. En de sportclubs profiteren op hun beurt van de reclame-inkomsten.

Meer weten? Klik hier: http://www.so-sport.nl

Meedoen? Download nu de app:

 

 

Het bericht Hart voor je club? Doen dan mee met SO! Sport verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.