Zaterdag benefietwedstrijd in Nootdorp

benefietNormaal gesproken publiceren we geen berichten die al eerder op de site zijn verschenen, maar voor dit goede doel maken we zeker een uitzondering. Op zaterdag 13 augustus spelen de vrouwen van RKDEO en DSVP de 2e editie van ‘Scoren voor Fight Cancer’. De opbrengst van dit duel komt ten goede aan de Stichting Fight Cancer.In totaal krijgen in Nederland meer dan 100.000 mensen per jaar kanker. Dit zijn 11 mensen per uur!

Fight Cancer wil iets doen aan deze schokkende aantallen en daarom is wetenschappelijk onderzoek en preventie zo belangrijk. De benefietwedstrijd begint om 14:30 uur en duurt 2 x een half uur. De entree is €2,50.

http://fightcancer.igive.iraiser.eu/projects/scoren-voor-fight-cancer

Het bericht Zaterdag benefietwedstrijd in Nootdorp verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!