Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

De clubs komen bijna allemaal in actie

actie maarssenNagenoeg alle clubs komen zaterdag of zondag in actie tijdens oefenwedstrijden en toernooien. De bal gaat weer rollen na een lange zomerstop. Met de meeste clubs hebben we contact, maar staat jouw uitslag er nog niet op dan weten ze het niet bij de clubs, of ze doen er helaas geen moeite voor, maar laat het a.u.b weten.

logo wartburgiaOok Wartburgia komt in actie, ze zijnĀ op trainingsweekend en spelen zaterdag om 11 uur met twee mixteams Vr1/2 bij en tegen SVBO B1 en SVBO C1/B2.

logo eldeniaEldenia is op zoek naar een club die een oefenwedstrijd wil spelen op zaterdag 20 augustus, de vrijdagavond is ook goed. Uit of thuis maakt niet uit. De tegenstander voor de KNVB beker trok zich terug waardoor het wedstrijdritme teniet wordt gedaan. Bel Wim Pol op 06 – 10631325.

Het gaat beginnen, iedereen veel succes voor aankomend seizoen!

Het bericht De clubs komen bijna allemaal in actie verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *