FC Trias terug van weggeweest

trias foto

tweede klasse HDe tweede klasse H is een sterke competitie met vele kanshebbers voor de prijzen. Drie clubs uit de eerste klassen (DVC’26, SDOUC en DAW) moeten hoog kunnen eindigen met op de eerste speeldag al direct DAW – SDOUC op het programma. Clubs die in het verleden al landelijk hebben gespeeld zijn Longa’30, SC Westervoort, Teisterbanders, Varsseveld en Blauw Wit Nijmegen. Nieuwe clubs die hun debuut maken zijn Orion en Tubantia. FC Gelre 2 is een bekende in deze competitie en FC Trias uit Winterswijk is na een jaartje weer teruggekeerd, handhaven is het doel in deze sterke competitie. Klik hier voor het voorlopige programma.

Het bericht FC Trias terug van weggeweest verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!