Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Nog even….en het voetbalprogramma begint

bordOp 19 augustus a.s.vindt in de studio in Aalsmeerderbrug de opnames plaats van een talkshow, gepresenteerd door Henny Ruckert (radioprogramma Langs de Lijn), met voorbeelden van trainingen/coaching en wedstrijdanalyses, maar ook organisatorische zaken over het totale voetbal. Zowel bij jongens als meiden.

Met als doel dat ieder kind, iedere vereniging, ieder kaderlid beter wil worden. Ook de Technische Commissie, Sponsorcommissie, kantinecommissie en overige commissies zijn van belang. Aan dit programma met als doelgroep trainers/begeleiders/kader/bestuurders werken diverse personen binnen de voetbalopleiding en organisatie mee van zowel amateurvoetbal als het betaalde voetbal.

Tegen een relatief laag bedrag willen we een groet bereik realiseren. De talkshow is alleen voor leden.

12 x per jaar worden opnames gemaakt met iedere keer een nieuw thema. Online alleen door jou te bekijken. Alle uitzendingen blijven op de site staan, zodat je ze kunt terugkijken.

Naast het programma Voetbal Totaal TV gaan we ook uitzendingen maken met trainingsopbouw, coachen, de technische en organisatorische kant binnen een club en andere belangrijke zaken die een vereniging verenigt. De kosten blijven 10,–. We vinden dat films meer zeggen dan 1000 woorden. Kijken wanneer jij wilt. Video on Demand.

Interviews, analyses, uitleg, presentaties worden gegeven door trainers/coaches/TJC’ers/HJO’ers/diverse commisies in het veld en uiteraard ook diverse mensen van de KNVB, amateurclubs en BVO’s. Visueel worden situaties uitgelegd via een whiteboard en flipover.

12 x per jaar worden opnames gemaakt met iedere keer een nieuw thema. Online alleen door jou te bekijken. Alle uitzendingen blijven op de site staan, zodat je ze kunt terugkijken.

Interviews, analyses, uitleg, presentaties op Whiteboard worden gegeven door trainers/coaches/TJC’ers/HJO’ers maar ook technisch en organisatorisch kader in het veld en uiteraard ook diverse mensen van de KNVB en BVO’s.

Toegang voor slechts 10,–  per jaar Klik hier

En ontvang het Complete Oefenstofboek deel 1 en 2 kado. 

Het bericht Nog even….en het voetbalprogramma begint verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *