SVC 2000 gaat voor het kampioenschap

svc foto

Wat te zeggen over de tweede klasse G. Wie zijn de titelkandidaten, de prognose zegt SVC 2000 met meerdere ervaren speelsters in de selectie en een sterke technische staf. Beerse Boys begon gisteren met het nieuwe seizoen, de bekerfinalist doet ook mee voor de prijzen. Wat gaan de talenten doen van Fortuna’54, iedereen is er benieuwd naar. Gemert moet ook in het linkerrijtje kunnen eindigen, net als FC Cranendonck. Nijnsel draaide vorig seizoen goed mee, kunnen ze dat weer? Rood Wit’62 is weer terug in deze competitie, nieuw zijn FC Eindhoven 2, HVCH en RKSV Nuenen 2. Klik hier voor het voorlopige programma.

Het bericht SVC 2000 gaat voor het kampioenschap verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!