Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Jong Telstar tevreden naar huis

jong telstar

Met twee bekers gaan de beloften van Jong Telstar huiswaarts na een geslaagd toernooi bij sv Loil.

De eerste wedstrijd tegen ADO Den Haag waren we nog niet wakker en verloren we met 2-0. De volgende wedstrijd tegen Genk werd gewonnen met 1-0 (doelpunt Cherise Schelts).

De laatste wedstrijd van de poule tegen SGS Essen was Telstar zeker de betere partij maar kwamen we met 0-1 achter. Gelukkig scoorde Anne-Fleur Duppen zodat de laatste wedstrijd nog om de derde plek gestreden kon worden. Deze wedstrijd speelden onze meiden tegen FC Eindhoven. Ook hier was het wachten op een doelpunt en het publiek moest echt geduld hebben. Anna Knol scoorde hem gelukkig en zo mochten we een mooie beker in ontvangst nemen.

Een veel grotere beker kreeg Cherise Schelts uitgereikt, zij werd verkozen tot beste speelster van het toernooi! Hier zijn we natuurlijk zeer trots op! Een geslaagde dag en goede oefening, want volgend weekend wacht de eerste bekerwedstrijd thuis tegen Reiger Boys!

Het bericht Jong Telstar tevreden naar huis verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *