Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Love life, fight cancer!

benefiet“Kanker”, een klein woordje met grote impact. Helaas horen we heden ten dagen ook in het voetbal deze vreselijke ziekte als scheldwoord voorbij komen. De dames van RKDEO en DSVP stonden er zaterdag even extra bij stil tijdens de benefietwedstrijd voor fight cancer.

Oud speelster Wendy Groenewegen en RKDEO captain Gladys Simonis organiseerden een geweldig evenement. Met hulp van vele mensen binnen de vereniging, lokale ondernemers en uiteraard ook DSVP werd er tijdens en na de wedstrijd een emotioneel maar mooi feestje van gemaakt.

Mensen konden geld doneren via de site, door ijs te kopen, de wedstrijdbal te sponsoren, te betalen per doelpunt en entreegeld neer te tellen. In de rust waren er tal van leuke activiteiten voor kinderen en na de wedstrijd een loterij met grote prijzen. In totaal was de opbrengst maar liefst € 3.500 !!

De wedstrijd zelf eindigde in 1-0. Leonie Schilperoort kroonde zich tot matchwinner in een wedstrijd die de eerste helft nog gelijk opging maar waar RKDEO het overwicht in de tweede helft in een grotere score had om moeten zetten.

Het bericht Love life, fight cancer! verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *