Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Alle clubs zijn begonnen aan het nieuwe seizoen

waal

Alle clubs zijn begonnen aan het nieuwe seizoen. Niet iedereen is al compleet, zes oefenwedstrijden gingen afgelopen weekend niet door, veel speelsters zijn nog op vakantie.

VV Trekvogels bezocht vorige week de Waal, het was een prima training. De Nijmeegse club staat bekend om de gezelligheid en de prestaties, het linkerrijtje moet weer kunnen.

Ook de selectie van Hollandscheveld zijn weer begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Met een ruime groep speelsters bij vr1 en vr2, die zijn gevormd door overgekomen speelsters uit de jeugd, wordt er met vertrouwen uitgekeken naar het nieuwe seizoen.

Vr1 vorig seizoen gepromoveerd naar de 1e klasse, en vr2 evenals vorig seizoen uitkomend in de 4e klasse. Doel van vr1 onder leiding van de nieuwe trainer Jan vd Zee zal handhaving zijn. vr2, evenals vorig seizoen onder leiding van Herald Kuiper, heeft als doel om in de bovenste regionen mee te gaan draaien om het grote verschil met vr1 kleiner te maken. Uitdaging zal voor de leiding dan ook zijn om het vrouwenvoetbal in Hollandscheveld in zijn totaliteit naar een hoger niveau te tillen.

veld trainen

Het bericht Alle clubs zijn begonnen aan het nieuwe seizoen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *