Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

app digitale wedstrijdformulier zaalvoetbal beschikbaar

logo knvb goedDe app Wedstrijdzaken met het digitale wedstrijdformulier voor zaalvoetbal is beschikbaar in de Google Play Store en Apple App Store.

Deze app is vanaf dit seizoen de vervanger van het papieren wedstrijdformulier en de plastic spelerspas in alle KNVB-zaalvoetbalcompetities.

De app Wedstrijdzaken is bedoeld voor alle spelers/aanvoerders, teammanagers/-leiders, wedstrijdsecretarissen, club- en bondsscheidsrechters en overige officials die betrokken zijn bij het invullen van het wedstrijdformulier zaalvoetbal.

Registreren

Na het downloaden en installeren van de app op smartphone of tablet, is het mogelijk te registreren met het e-mailadres dat vastligt in de (leden-) administratie van de vereniging en de KNVB.

Voor wie de app Sportlinked in gebruik heeft (gehad): met het bestaande account is het mogelijk in te loggen op de app Wedstrijdzaken. De app Sportlinked is niet meer nodig voor voetbal.

Nieuwe versie

De app Voetbal.nl bevat de programma’s, uitslagen en standen van alle KNVB-competities. In het najaar volgt een compleet nieuwe versie. Deze bevat behalve de bekende competitiegegevens en een aantal vernieuwingen, ook diverse bestaande Sportlinked-functies die geen onderdeel zijn van de app Wedstrijdzaken. Het is mogelijk om met het account Wedstrijdzaken in te loggen op de nieuwe app Voetbal.nl. Ter verduidelijking, nog niet in de bestaande app.

In het digitale kenniscentrum KNVB Assist staat alle informatie inclusief verwijzingen naar de online handleidingen in het Supportcenter van Sportlink.

Informatiebijeenkomsten

Eind augustus houdt de KNVB voor alle wedstrijdofficials zaalvoetbal informatiebijeenkomsten met uitleg over de app. Er is eerder een uitnodiging gestuurd, maar aanmelden kan uiteraard nog steeds.

Nu de app beschikbaar is, raadt de KNVB alle betrokkenen aan deze al te installeren op de smartphone, en om al te registreren met het bij de KNVB bekende e-mailadres. Lukt dat niet, neem dan contact op met de contactpersoon bij de KNVB. Uiteraard wordt hulp ook geboden op de informatiebijeenkomsten.

Het bericht app digitale wedstrijdformulier zaalvoetbal beschikbaar verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *