Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Foppe de Haan treedt toe tot Oranje Leeuwinnen

Foppe de Haan treedt toe tot de begeleidingsstaf van het Nederlands vrouwenelftal. De 73-jarige coach zal als adviseur fungeren voor bondscoach Arjan van der Laan.

De Haan, voorheen werkzaam voor de KNVB in dienst als coach van Jong Oranje en daarmee zeer succesvol als kampioen op de EK’s van 2006 en 2007, krijgt een ondersteunende rol in de staf van de Oranjevrouwen. Samen met Van der Laan en zijn stafleden zal Foppe de Haan toewerken naar het EK dat volgend jaar plaatsvindt in Nederland.

“We maken graag gebruik van iemand met zijn staat van dienst en enorme kennis”, aldus bondscoach Arjan van der Laan over De Haan, die zelf ‘vooral wil luisteren, praten en samenwerken met iedereen’. “Om te kunnen kijken hoe ik eraan bij zou kunnen dragen dat het nog beter gaat.” Kijk hier verder voor het interview!

Het bericht Foppe de Haan treedt toe tot Oranje Leeuwinnen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.