Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

KNVB pakt fictieve uitslag hard aan

logo knvb goedDe KNVB heeft vandaag bekend gemaakt dat de kampioen van vorig seizoen in de 4e klasse zaterdag met terugwerkende kracht drie punten in mindering heeft gekregen. Daardoor eindigt Lugdunum één punt boven Foreholte en is daarmee alsnog kampioen geworden. Dat betekent dat Lugdunum dit jaar zal uitkomen in de 3e klasse. Foreholte zal in de 4e klasse gaan spelen.

Foreholte krijgt de punten in mindering vanwege het doorgeven van een fictieve uitslag. Tegenstander Rijnsburgse Boys kon niet genoeg speelsters op de been krijgen voor deze wedstrijd, waarna werd besloten een uitslag van 3-0 door te geven in plaats van de wedstrijd te verplaatsen. Dit is echter niet toegestaan. Waarom de KNVB er nu pas mee komt twee weken voor de start van het nieuwe seizoen is niet bekend gemaakt.

Het bericht KNVB pakt fictieve uitslag hard aan verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.