Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Saestum treft VV Maarssen twee keer op rij

actie saestumbeker knvbSaestum treft in groep 5 drie clubs die afgelopen seizoen zijn gepromoveerd. VV Maarssen, Sporting’70 en IJFC gaan uitmaken wie er met Saestum naar de tweede ronde gaat, dat mogen we toch wel verwachten. Saestum opent zaterdag tegen Maarssen, woensdag spelen ze daar ook nog een oefenwedstrijd. In groep 6 is uiteraard Ter Leede favoriet. RCL heeft zich flink versterkt, en FC Rijnvogels en WVC maken deze sterke groep compleet.

In groep 7 moet Jong ADO Den Haag poulewinnaar kunnen worden. SSS Klaaswaal moet als nummer twee kunnen eindigen al moet je RKDEO en Berkel niet onderschatten met beide nieuwe trainers voor de groep. In groep 8 geen clubs uit de Topklasse. DSE en VV IJzendijke zijn op papier de twee favorieten, BSC en Smerdiek maken groep 8 compleet. Klik hier voor het programma.

Het bericht Saestum treft VV Maarssen twee keer op rij verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *