Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Lastige opdracht OVV’67 in KNVB beker

actie baronieRVVH speelt drie thuiswedstrijden in groep 9, Barendrecht II gaat drie uitwedstrijden spelen. RVVH als topklasser is favoriet, SteDoCo als hoofdklasser moet op papier ook de volgende ronde kunnen halen, of Barendrecht II en VV Schijf moeten gaan stunten. In groep 10 gaat het eerste elftal van Barendrecht strijden tegen VV Rhoon, Baronie en SC ’t Zand. Normaal gesproken gaat Barendrecht door maar de clubs uit de eerste klassen kunnen wel eens voor een verrassing zorgen. SC ’t Zand komt pas op 24 augustus in actie, zie hier.

In groep 11 moet het CTO Team Eindhoven de drie wedstrijden kunnen winnen, RKSV Nuenen als nummer twee door. VV Bavel en Nooit Gedacht maken deze groep compleet. Groep 12 is interessant. FC Eindhoven en Venlosche Boys zijn dan wel clubs uit de hoofdklasse, maar Amstenrade heeft zich flink versterkt , die versla je niet zomaar. OVV’67 is hier de vierde club die zondag begint met een thuiswedstrijd tegen Venlosche Boys.

Het bericht Lastige opdracht OVV’67 in KNVB beker verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *