Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Nieuwe speelsters CTO Amsterdam stellen zich voor

cto amsterdam nieuw

Afgelopen week is het CTO Amsterdam Talent Team begonnen aan het nieuwe voetbalseizoen, een seizoen waarin hopelijk weer veel mooie prestaties neergezet gaan worden. Daarentegen stromen er dit seizoen vijf nieuwe voetbalsters het programma in. Zij krijgen vanaf deze voetbaljaargang de kans om hun voetbaldroom te verwezenlijken. Deze vijf nieuwe speelsters zullen we de komende weken uitgebreid gaan voorstellen:

Kirsten van de Westeringh, de vijftienjarige aanvallende middenveldster komt over van FC Twente en VV Zeewolde C1, uitkomend in de hoofdklasse. Ze speelde al tien interlands voor verschillende nationale jeugdelftallen waarin ze één keer wist te scoren.

Jonna van de Velde, de veertienjarige speelster komt over van VVSB C1, uitkomend in de derde divisie. Ze speelde vier interlands bij de meiden O15.

Gwyneth Hendriks, de vijftienjarige verdedigster komt over van Pancratius RSKV C1, uitkomend in de hoofdklasse. Ze speelde vier interlands voor Oranje O15.

Nicole Panis, de zestienjarige speelster komt over van Grasshoppers B1, uitkomend in de eerste klasse.

Anne Sellies, de zestienjarige aanvalster die vorig jaar al stagespeelster van het CTO Talent Team was komt over van Ter Leede C1, uitkomend in de eerste klasse. Anne speelde vier interlands voor de meiden O16 en scoorde één doelpunt.

Bent u benieuwd naar de verhalen van deze meiden? Houd dan de Twitter en Facebook kanalen van het CTO Amsterdam Talent Team goed in de gaten!

Het bericht Nieuwe speelsters CTO Amsterdam stellen zich voor verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.