Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Prinses Irene ontvangt zaterdag de landskampioen

duel victoria boys-prinses ireneSlechts drie wedstrijden in groep 13 na het terugtrekken van Bekkerveld. Er gaan alsnog twee clubs door naar de volgende ronde met als favoriet Eldenia. SV Venray en Fortuna’54 zijn hier de twee andere clubs. Vrijdag de wedstrijd SV Venray – Fortuna’54. In groep 14 krijgt SC Woezik het niet cadeau met prima tegenstanders als Someren, VV Trekvogels en SSS’18. SC Woezik begint zaterdag met een uitwedstrijd in Overloon tegen SSS’18, zie hier. Groep 15 moet voor DTS Ede zijn, tegenstand komt er van Prinses Irene (zaterdag), FC Gelre en VDZ. Voor FC Gelre is zaterdag de eerste wedstrijd van het seizoen, uit tegen VDZ.

RKHVV gaat in groep 16 zaterdag naar Klarenbeek, benieuwd waar de topklasser staat. Maar met alle respect, tegen de drie clubs uit de eerste klasse moet het kunnen. Naast Klarenbeek bestaat deze poule uit Eldenia II en VV Hoogland. Jong PEC Zwolle gaat als favoriet van start in groep 17. De thuiswedstrijd zaterdag tegen The Knickerbockers met de eerste overwinning gaan opleveren. FC Berghuizen en ONS Sneek maakt de groep compleet. Er gaat sowieso een club uit de eerste klasse door naar de volgende ronde, vanaf zaterdag gaan we het volgen.

Het bericht Prinses Irene ontvangt zaterdag de landskampioen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *