Steun FC Twente in de Champions League

support fc

Van 23 t/m 28 augustus strijdt FC Twente voor een plek in het hoofdtoernooi van de UEFA Women’s Champions League. Vorig seizoen werd het toernooi winnend afgesloten en volgden historische wedstrijden tegen FC Bayern München en FC Barcelona. Support de ploeg van Tommy Stroot op weg naar de toernooizege.  Tickets bestellen voor de wedstrijden bij STEVO en Quick ’20 kan al vanaf €2,50.

Op www.fctwente.nl/uwcl vind je alle informatie over alle wedstrijden van deze editie maar ook over de Champions League deelname de afgelopen seizoenen. Meer wedstrijden dit seizoen van FC Twente Vrouwen bezoeken, bestel dan een FC Twente Vrouwen seizoenskaart. Kijk hier voor alle info.

Het bericht Steun FC Twente in de Champions League verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!