Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Tevreden Ajax wint ruim van Wartburgia

Ajax heeft woensdag ook hun derde oefenduel in de voorbereiding gewonnen. De Ajacieden van trainer Ed Engelkes trakteerden Wartburgia op een 0-5-nederlaag. Loïs Oudemast was met twee treffers Ajax’ topschutter. Na drie vriendschappelijke ontmoetingen incasseerde keepster Eli Sarasola nog geen enkele tegentreffer. Ana Romero, Marjolijn van den Bighelaar en Marlous Pieëte scoorde de overige doelpunten. Trainer Ed Engelkes was tevreden over de speelminuten die hij vrijwel al zijn selectiespeelsters woensdag kon geven.

zusterlijk

anouk van vlisterenjudith pecPEC Zwolle stond tegen DTS Ede binnen het kwartier al met 0-3 voor, uiteindelijk werd het 1-7. Het krachtsverschil was groot, mede door een off-day van DTS Ede dat al sinds de winterstop van het vorige seizoen niet meer verloor.

Judith Frijlink 2x, Anouk van Vilsteren 2x, Suzanne Giesen, Angenita Lemstra en Rebecca Doejaaren vonden het net in Ede.

ADO Den Haag verloor geflatteerd van Leverkusen met 1-4, doelpunt van Pia Rijsdijk.

Het bericht Tevreden Ajax wint ruim van Wartburgia verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *