Gemiddeld 23.822 toeschouwers in Rio

finale zweden-duitsland

Gemiddeld kwamen er bij het vrouwenvoetbal op de Olympische Spelen 23.822 toeschouwers kijken bij de 24 wedstrijden. In de groepsfase kwamen er in groep E gemiddeld 25.844 supporters kijken, maar Brazilië kwam dan ook uit in de groep. Bij Australië – Zimbabwe in groep F kwamen 5.115 toeschouwers kijken, het minste aantal van alle wedstrijden.

Groep G trok met gemiddeld 12.515 toeschouwers weinig volk naar het stadion, wedstrijden van Columbia waren niet in trek. In de kwartfinale trokken de vier wedstrijden totaal 114.882 toeschouwers, de twee wedstrijden in de halve finale samen goed voor 76.095 toeschouwers. De meeste toeschouwers kwamen kijken in de halve finale bij Brazilië – Zweden (70.454). Alles bij elkaar trok het vrouwenvoetbal 572.735 toeschouwers. Vier jaar geleden bij de Olympische Spelen in Engeland was het gemiddelde 30.556 toeschouwers per wedstrijd.

Het bericht Gemiddeld 23.822 toeschouwers in Rio verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!