Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Nog een keer over de spelerspassen

logo knvb goedDe competitie in de top is al begonnen en voor de overige teams komt de bekercompetitie eraan. Dit betekent dat de administratie bij de vereniging weer op orde moet zijn en dus ook de spelerspassen.

Door diverse omstandigheden kan het zijn dat nog niet iedereen in het bezit is van een geldige spelerspas. In principe geldt geen pas is niet spelen, maar voor de periode 20 augustus 2016 tot en met zondag 18 september 2016, maakt de KNVB een uitzondering.

Een speler mag ook uitkomen in competitie- en/of bekerwedstrijden, als hij voor de betreffende wedstrijd kan worden toegevoegd aan het digitale wedstrijdformulier en aan de scheidsrechter een geldig legitimatiebewijs kan tonen (paspoort, ID kaart, (brommer)rijbewijs).

Door deze tijdelijke maatregel kan iedereen straks aan de aftrap van het seizoen staan en aan alle wedstrijden meedoen.

Het bericht Nog een keer over de spelerspassen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *