Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Zaterdag begint het KNVB bekertoernooi

duel viod-onHTC speelt als hoofdklasser drie wedstrijden tegen clubs uit de eerste klassen in groep 18. SC Stiens, Oranje Nassau II en VV Rigtersbleek, welke van de drie gaat door naar de tweede ronde mits HTC doet wat het moet doen. Voor VIOD geldt hetzelfde in poule 19. Ook de club uit Friesland is favoriet tegen Be Quick’28 2, Hollandscheveld en Witkampers.

In groep 20 speelt Victoria Boys als hoofdklasser tegen VV De Weide, Heerenveense Boys en De Zweef. Geen idee hoe dit zal aflopen, De Zweef en De Weide hebben nog het voordeel dat het twee keer thuis mag spelen. VV Heerenveen is zwaar favoriet in groep 21 tegen Vitesse’63, Annaparochie en Unicum. Bovendien zijn het drie clubs die debuteren op landelijk niveau, je moet het altijd maar weer afwachten, zaterdag  begint het met Vitesse – Annaparochie en Unicum – VV Heerenveen, zie hier het programma.

Vanaf groep 16 geen clubs meer uit de topklasse, valt wel op. Ook in de laatste poule (22) Be Quick’28 en Oranje Nassau favoriet. Of kan Be Quick Dokkum of ASC’62 voor een stunt zorgen, zaterdag weten we meer, volg het hier op de site, de uitslagen staan er snel op, we publiceren ook  meerdere ruststanden.

Het bericht Zaterdag begint het KNVB bekertoernooi verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *