Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Ook Kim Dolstra vertrekt naar Verona

dolstra jeukKim Dolstra speelt vanaf heden haar wedstrijden voor het Italiaanse AGSM Verona. De nummer twee van Italië komt uit in de Italiaanse Serie A en speelt mee in de Champions League Vrouwen. De 27-jarige verdedigster trainde de afgelopen tijd nog mee in het Kyocera Stadion om fit te blijven tijdens haar zoektocht naar een geschikte buitenlandse club.

“Ik ben blij met mijn nieuwe uitdaging bij Verona, een topclub in het Italiaanse vrouwenvoetbal. Ik heb heel veel zin om te gaan spelen in de Champions League en om het kampioenschap”, aldus Dolstra die in Italië oud clubgenoot Dominique Bruinenberg tegenkomt bij Verona.

Het bericht Ook Kim Dolstra vertrekt naar Verona verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *