Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

JVOZ knalt uit haar slof in eerste oefenwedstrijd

De meiden van JVOZ U15-3M speelden vandaag in Kumtich (Tienen, B) tegen de B-ploeg van EVA’s Tienen, de Belgische Superleague club. Het was de eerste oefenwedstrijd in het nieuwe seizoen na een weekje training en het ging net zoals we eindigden, nl met een monsterscore: 1-19.

Echter ook nu waren we nog incompleet: Cheng Yan Li (op 10) en Winnie Li (op 8) zitten nog in China, Chaima Benkaddour (op 3) en Sophie Fijneman (op 9) zijn ook nog op vakantie, en dat is een flinke aderlating. Dat is de complete as van het veld. Mooi is dat we speelsters hebben die hun posities feilloos kunnen invullen en dat ook deden.

Op weer eens echt gras speelden we behoorlijk goed met het voor ons bekende positiespel en combinatiespel. Er werd 4x 20 minuten gespeeld, na 20 minuten stond het 2-0 door goals van Angela Versluis. In de 2e periode scoorde Angela er nog 2 en waren Alessia Mieras en Wynonna Lord ook trefzeker. De rust werd ingegaan met een 6-0 voorsprong.

Na wat puntjes van aandacht aangegeven te hebben ging JVOZ los. Door 5 goals van wederom Angela Versluis, 2 goals van Noa Slinger en 1 goal van Laura Vierhout en een tegengoal na balverlies in de opbouw namen we een 14-1 voorsprong en kregen we weer even de tijd om wat te drinken op het warme veld. De 4e periode werd wat gemakzuchtig opgepakt, maar toch scoorden we nog 5x. Via Julia Biesen 2 goals, Lieve van Vliet 1x, Alessia Mieras 1x en Lois Hofman 1x brachten we de eindstand op 19-1.

Na de twee laatste wedstrijden en 160 minuten voetbal is de stand 41-1, minder dan 4 minuten per goal, en dat is een teken dat er ontzettend veel talent in JVOZ U15-3M speelt.

Het bericht JVOZ knalt uit haar slof in eerste oefenwedstrijd verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *