Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

FC Purmerend stapt uit de competitie

purmerend bijeenTriest, de klap kwam heel hard aan bij FC Purmerend voor diegene die het vrouwenvoetbal lief had. Op het einde van afgelopen seizoen liepen een handvol speelsters weg tijdens de wedstrijdbespreking, toen ging het met het team al niet goed, alles werd verloren met grote cijfers. Sinds de start dat de KNVB het vrouwenvoetbal accepteerde had FC Purmerend vrouwenvoetbal, nu meer dan 40 jaar later is daar niets meer van over. De club trok zich terug uit de tweede klasse E waardoor er nog 11 clubs overblijven, er degradeert maar één club.

Het bericht FC Purmerend stapt uit de competitie verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *