Programmering 2e klasse H klopt niet

tweede klasse HMail komen er binnen over het programma in de 2e klasse H. Tot aan de vijfde speeldag klopt het programma, maar dan is de KNVB vergeten om het programma van 9 en 16 oktober te publiceren op voetbal.nl.

De terugwedstrijden op 4 december staan daar wel goed, het overige programma is nog steeds niet bekend. Ook heeft een club gewisseld met een andere club qua schema zodat er bij elke speeldag één of twee wedstrijden niet kloppen bij het programma wat eerder is verschenen. We passen alles aan, zijn daar mee bezig, voor de start van de competitie is hopelijk alles opgelost.

Het bericht Programmering 2e klasse H klopt niet verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!