Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Programmering 2e klasse H klopt niet

tweede klasse HMail komen er binnen over het programma in de 2e klasse H. Tot aan de vijfde speeldag klopt het programma, maar dan is de KNVB vergeten om het programma van 9 en 16 oktober te publiceren op voetbal.nl.

De terugwedstrijden op 4 december staan daar wel goed, het overige programma is nog steeds niet bekend. Ook heeft een club gewisseld met een andere club qua schema zodat er bij elke speeldag één of twee wedstrijden niet kloppen bij het programma wat eerder is verschenen. We passen alles aan, zijn daar mee bezig, voor de start van de competitie is hopelijk alles opgelost.

Het bericht Programmering 2e klasse H klopt niet verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *