1e competitiewedstrijd Bekkerveld – VV Schijf uitgesteld

logo eerste klasse dDe 1e competitiewedstrijd tussen Bekkerveld en VV Schijf ligt eruit. In het weekend van 3 en 4 september is de jaarlijkse bloemencorso in de gemeente Zundert. Het dorp Schijf valt onder de gemeente Rucphen en dat valt weer onder de gemeente Zundert. De clubs mochten hun competitiewedstrijd uitstellen en dat heeft VV Schijf dan ook gedaan. De wedstrijd Bekkerveld – VV Schijf wordt nu op zondag 23 oktober ingehaald.

Het bericht 1e competitiewedstrijd Bekkerveld – VV Schijf uitgesteld verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!