Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Berkel vanavond tegen SSS Klaaswaal

berkel viertCVV Berkel speelt vanavond al de tweede wedstrijd in de poulefase tegen SSS Klaaswaal. Wint SSS dan heeft het 6 punten en gaat dan vrijwel zeker naar de tweede ronde. De aftrap is om 20:00.

Woensdag staan er liefst 41 wedstrijden op het programma, we proberen alle ruststanden te publiceren, hopelijk lukt dat. Mochten er op het laatste moment nog wijzigingen zijn laat het dan weten ook al is het maar voor de beker, de clubs zien het als nuttige oefenwedstrijden zo vlak voor de start van het nieuwe seizoen.

Het bericht Berkel vanavond tegen SSS Klaaswaal verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *