Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Derde Nederlandse speelster voor Borussia Mönchengladbach

kelsay gladbachDe Limburgse speelster Kelsey Geraedts is de derde Nederlandse speelster die voor Borussia Mönchengladbach zal uitkomen. Zij vertrok twee seizoen geleden naar de Duitse club en speelde in de jeugd. Maar de promovendus  die debuteert in de Bundesliga is zeer te spreken over haar zodat ze nu kan spelen in de sterkste competitie van Europa.

Bij Borussia Mönchengladbach spelen ook Liv Aerts en Kelly Simons. Drie Nederlandse speelsters bij Gladbach, de club laat weten komend seizoen niet voor spek en bonen te gaan spelen, handhaven is het doel. De 16-jarige Kelsey kwam ook negen keer voor Oranje Onder 16 uit.

Woensdag oefent de Duitse club tegen het CTO Talent Team uit Amsterdam, aanvang 19:00 op het Sportpark Am Haus Lutz.

Het bericht Derde Nederlandse speelster voor Borussia Mönchengladbach verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *