Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

SDO geniet nog even na

sdo viert

Vorig seizoen scheelde het weinig of SDO was gedegradeerd uit de landelijke eerste klasse C, op doelsaldo kwam het in de nacompetitie terecht, maar die werd goed afgesloten. Hoe anders ziet het er nu uit voor de club uit Bussum. De vernieuwde formatie van trainer Ruud Bijnen won zondag verrassend van Buitenveldert II en kan bij winst woensdag tegen Odysseus’91 de tweede ronde halen.

Ook Amstenrade baarde opzien door FC Eindhoven op eigen veld te verslaan. Het werd 1-3, daar hadden maar weinig mensen op gerekend. FC Rijnvogels stuntte zaterdag al tegen RCL door met 0-1 te winnen door een vroeg doelpunt van Mirjam Gerling. OVV’67 klopte Venlosche Boys met 1-0, ook een verrassende uitslag. SSS’18 hield SC Woezik op een gelijkspel en VV Rigtersbleek schoot er 7 in tegen Oranje Nassau II door o.a twee doelpunten van Kelsey van der Laan. Alcmaria Victrix stuntte tegen Kolping Boys in een mooie stadsderby voor veel publiek, maar de kantine bleef onbegrijpelijk dicht……Woensdag gaan we verder met de tweede ronde in de poulefase.

Het bericht SDO geniet nog even na verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.