Mooie uitdaging voor speelster van VIOD

aafkeAafke de Hoek (VIOD) voetbalanalist voor de Leeuwarder Courant

Ook de Leeuwarder Courant is ervan doordrongen dat voetbal niet alleen maar het domein is van de mannen. Voor de wekelijkse rubriek in de vrijdageditie van deze krant ‘Duel van de Week’ zal Aafke de Hoek elke competitieronde één van de leukste, spannendste en/of meest aansprekende duel op de Friese voetbalvelden bespreken en de uitslag voorspellen.

Dit doet zij samen met nog drie voetbalprominenten, die bekend zijn met het amateurvoetbal op de Friese velden. De uit Buitenpost afkomstige De Hoek is speelster van VIOD VR1 en het Nederlands beachsoccerteam. Voorheen heeft zij bij Buitenpost (jongens) en in de vrouwenteams van eredivisionist Heerenveen en Be Quick Dokkum gevoetbald.

Het bericht Mooie uitdaging voor speelster van VIOD verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!