Ada Hegerberg beste speelster van Europa

adaIn Monaco is Ada Hegerberg verkozen tot speelster van het jaar. Dat werd direct na de Champions League-loting bekend. De Noorse speelster van Olympique Lyon kreeg de voorkeur boven de Française Amandine Henry en Dzsenifer Marozsán, uitkomend voor het Duitse elftal.

Hegerberg is pas net 21 jaar geworden, maar heeft al 50 interlands voor Noorwegen op haar naam staan, waarin ze liefst 28 keer trefzeker was. Bij haar club doet ze het zelfs nog beter. In de spits bij Lyon vond ze in 43 competitiewedstrijden al 59 keer het net. Het is voor Hegerberg de eerste keer dat ze de prijs wint.

Het bericht Ada Hegerberg beste speelster van Europa verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!