Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Ada Hegerberg beste speelster van Europa

adaIn Monaco is Ada Hegerberg verkozen tot speelster van het jaar. Dat werd direct na de Champions League-loting bekend. De Noorse speelster van Olympique Lyon kreeg de voorkeur boven de Fran├žaise Amandine Henry en Dzsenifer Marozs├ín, uitkomend voor het Duitse elftal.

Hegerberg is pas net 21 jaar geworden, maar heeft al 50 interlands voor Noorwegen op haar naam staan, waarin ze liefst 28 keer trefzeker was. Bij haar club doet ze het zelfs nog beter. In de spits bij Lyon vond ze in 43 competitiewedstrijden al 59 keer het net. Het is voor Hegerberg de eerste keer dat ze de prijs wint.

Het bericht Ada Hegerberg beste speelster van Europa verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.