Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Keepster Hope Solo speelt niet tegen Oranje

solo doet niet mee De Amerikaanse voetbalbond heeft keepster Hope Solo opnieuw geschorst. De 35-jarige sluitpost kan in de komende zes maanden niet deelnemen aan internationale wedstrijden van de Amerikaanse vrouwen. Op zijn vroegst in februari 2017 kan Solo terugkeren tussen de palen.

De doorslaggevende reden was een verklaring kort na de verloren kwartfinale tegen Zweden op de laatste Olympische Spelen. “We verloren van een stelletje lafaards,”

Deze opmerking werd door de Amerikaanse bond niet geaccepteerd. Eerder werd ze al voor een maand geschorst omdat ze tekeer ging tegen politieagenten die haar man aanhielden. Haar geliefde Jerramy Stevens werd in zijn auto staande gehouden, omdat hij werd verdacht van rijden onder invloed. Hij en Solo begonnen de agenten uit te schelden en riepen onder meer ‘weten jullie wel wie wij zijn. Ook de speelsters van Amerika zijn haar nu zat, de sluitpost zal ontbreken in de oefeninterland tegen Nederland op 18 september.

Het bericht Keepster Hope Solo speelt niet tegen Oranje verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *