Nederlagen voor PSV en CTO Amsterdam

heet

De vrouwen van PSV zijn nog niet klaar voor het nieuwe seizoen, de prestaties in de oefencampagne zijn niet om over naar huis te schrijven. Gisteren verloor PSV met 3-2 van AA Gent. Kirsten Koopmans en Mauri van de Wetering maakten de doelpunten voor de ploeg van trainer Nebojsa Vuckovic.

Borussia Mönchenglagbach won met 3-0 van het CTO Team Amsterdam dat zeker niet minder was en ook veel kansen kreeg. Liv Aerts is nog geblesseerd bij de Duitse club, Kelly Simons scoorde wel voor haar club dat uitkomt op het hoogte Duitse niveau.

Het bericht Nederlagen voor PSV en CTO Amsterdam verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!