Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Shania van Nuland player of the week

keepster shaniaShania van Nuland is het seizoen vrijdag onder de lat bij Niagara University uitstekend begonnen. Niagara opende uit bij het topgenoteerde Michigan. Na 90 minuten stond het 0-0. De teams gingen daarna twee keer verlenging in waarbij Van Nuland haar doel op indrukwekkende manier schoon hield met diverse prachtige saves.

Ook in de wedstrijd van zondag was ze weer dreef waarbij haar manier van keepen ver voor de goal en sterk met de voeten veel indruk maakt. De prestaties van onze landgenote bleven niet onopgemerkt. Wekelijks wordt een offensive, defensive en rookie of the week gekozen. Deze week is Shania van Nuland MAAC Sports ‘defensive player of the week’.

Het bericht Shania van Nuland player of the week verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *