Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

De stand van zaken KNVB beker

irene leukWint SteDoCo zaterdag thuis van Barendrecht II dan gaan ze samen met RVVH door naar de tweede ronde, of hier moeten gekke dingen gebeuren mocht Barendrecht II en VV Schijf winnen van respectievelijk SteDoCo en RVVH.

In groep 10 liggen SC ’t Zand en Barendrecht op koers voor de volgende ronde, beide clubs zijn voor 90& zeker. Welke club gaat er met CTO Eindhoven mee naar ronde twee?

VV Bavel of RKSV Nuenen, zondag spelen ze tegen elkaar. In groep 12 gaat het goed met Amstenrade, 1 punt tegen OVV’67 is genoeg om eerste te worden. FC Eindhoven is bij winst op Venlosche Boys ook door. Groep 13 kent maar drie clubs.

Eldenia en SV Venray gaan door, of Fortuna’54 moet met drie doelpunten verschil winnen van Eldenia, het lijkt onmogelijk. SC Woezik moet dus winnen in groep 14 van Someren, bij verlies zijn de rapen gaar. SSS’18 en VV Trekvogels zijn ook nog in de race. DTS Ede gaat poule 15 winnen, Prinses Irene maakt de beste kans om door te gaan.

 

Het bericht De stand van zaken KNVB beker verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *