Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Nog spannende wedstrijden in KNVB beker

beste poster

In groep 1 voor de KNVB beker gaat Jong Telstar met 6 punten door. Kolping Boys is uitgeschakeld, als nummer twee in de eindstand strijden nog Alcmaria Victrix en Reiger Boys. In groep 2 gaan Fortuna Wormerveer en het CTO Talent Team uit Amsterdam vrijwel zeker naar de volgende ronde. Groep 3 is voor Buitenveldert en Ter Leede II, niemand gelooft dat Wartburgia II wint van Buitenveldert met drie doelpunten verschil.

Groep 4 is voor Wartburgia, als nummer twee strijden Odysseus’91 en SDO nog om de tweede plaats. In groep 5 gaat het voor de wind voor Saestum.

Sporting’70 heeft de meeste kans om ook door te gaan. Spanning in groep 6, FC Rijnvogels gaat wel winnen van WVC, dus RCL moet uit winnen van Ter Leede, hoe gaat dit aflopen. In groep 7 geen spanning meer, Jong ADO Den Haag en SSS gaan door, Berkel en RKDEO gaan verder in hun eigen district.

Het bericht Nog spannende wedstrijden in KNVB beker verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *